​Udskiftning af vinduer fra alle fabrikanter

​Trænger dine vinduer til en udskiftning eller en renovering? Så står vi hos JOSK ApS klar til at hjælpe dig. Vi varetager alle opgaver inden for renovering eller udskiftning af vinduer. Vi står til rådighed for både private og erhvervskunder i og omkring Skælskør, Slagelse og Korsør.

Grundet vores store erfaring inden for området kan vi løse enhver opgave. Uanset om der er tale om butiksfacader eller nye vinduer i et privat hjem, er vi kompetente til at løse opgaven. Vi tilbyder desuden fugning og sålbænke samt andre tilhørende opgaver i forbindelse med udskiftning af vinduer.

Hvad koster udskiftning af vinduer?

Det er svært at give en konkret pris på, hvad udskiftning af vinduer koster, da det afhænger af flere forskellige ting. Prisen kommer blandt andet an på antallet af vinduer samt vinduesfabrikanten. Dog køber og monterer vi nye vinduer af alle vinduesfabrikanter samt løser både store og små opgaver. Vi giver derudover altid et godt tilbud på den pågældende opgave.

Vi ønsker at komme med en så billig løsning for kunden, som det kan lade sig gøre. Derfor vurderer vi altid først og fremmest, om det overhovedet kan betale sig at foretage en udskiftning af vinduer. Ofte er en renovering nemlig nok i sig selv. Vi tilbyder altså også professionel rådgivning og vejledning.

KONTAKT OS FOR AT HØRE NÆRMERE

Skal vi foretage en udskiftning af vinduer hos dig, er du velkommen til at kontakte os for at høre nærmere. Vi garanterer gode tilbud og holdbare løsninger.

​Ring til os på telefon 58 19 48 70, eller send en mail til josk@josk.dk. Du er også velkommen til at udfylde vores kontaktformular her på siden, og så vender vi tilbage snarest muligt.

Vi ser frem til at høre fra dig!

​​

Følg os på Facebook​

Skriv til os

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Adresse

JOSK ApS

Næstved Landevej 94

​4230 Skælskør

​​​​

CVR: 34076316 

Kontakt os

☎ Tlf.: 58 19 48 70

✉ E-mail: josk@josk.dk

Energivejleder

Find os