NYT BADEVÆRELSE MED KVALITETSLØSNINGER

VI BYGGER DIT DRØMMEBADEVÆRELSE

Drømmer du om at få bygget et nyt badeværelse, hvor hver installation, herunder bordpladen og skabspladsen, er tilpasset netop dine ønsker og behov? Så kan vi ved JOSK ApS hjælpe dig. Vi er nemlig et tømrer- og snedkerfirma, der leverer kvalitetsløsninger i træ, og vi kan derfor hjælpe med at bygge nye badeværelser, der passer præcist til dine ønsker og drømme.

Med adresse i Skælskør tager vi del i bygge- og renoveringsprojekter i hele området, herunder i Slagelse, Korsør og omegn. Hvis du kunne tænke dig et nyt badeværelse heromkring, er vi derfor også klar til at komme ud og hjælpe dig.

SPECIALBYGGEDE LØSNINGER OG RENOVERINGER

Som snedker- og tømrervirksomhed er vi specialiseret i alle former for træarbejde. Vi kan derfor tilbyde specialbyggede løsninger til dit nye badeværelse, som skåret, slebet og kælet for – ud fra dine behov. 

Vi elsker derudover at bringe nyt liv til gammelt håndværk, og hvis du ønsker at renovere dit gamle badeværelse, så hjælper vi også med at modernisere dit baderum med vores solide håndværk.

Alle vores medarbejdere er veluddannede og vægter deres faglige stolthed højt. De forstår, at din tilfredshed som kunde er vigtigere end noget andet, og vi strækker os derfor langt for at realisere dine visioner, når vi arbejder med nyt badeværelse for dig.

For os er bæredygtighed og nytænkning nøgleord, og vi ønsker at kombinere dette med godt, traditionelt håndværk. Det betyder, at vi aldrig går på kompromis med kvaliteten, og at du kan forvente en helt unik løsning, når vi arbejder for dig.

KONTAKT OS FOR EN PRIS PÅ NYT BADEVÆRELSE

Skal vi hjælpe dig med et nyt badeværelse, og kunne du derfor godt tænke dig en pris på opgaven? Så kontakt os i dag og lad os høre, hvordan vi kan hjælpe dig. Herefter udformer vi dig gerne et tilbud på vores arbejdskraft.​

Følg os på Facebook​

Skriv til os

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Adresse

JOSK ApS

Næstved Landevej 94

​4230 Skælskør

​​​​

CVR: 34076316 

Kontakt os

☎ Tlf.: 58 19 48 70

✉ E-mail: josk@josk.dk

Energivejleder

Find os