​Tagrenovering hos både private og erhvervskunder

​Mangler du hjælp til en renovering af tag? Så kan du med fordel kontakte JOSK ApS. Vi varetager alle opgaver inden for alle typer af tag. Du bør derfor ikke holde dig tilbage med at ringe til os, hvis du mangler hjælp. Vi kommer mest i og omkring Skælskør, Slagelse og Korsør, men kører også gerne uden for disse områder.

Vi er en professionel tømrer- og snedkervirksomhed med mange års erfaring inden for faget. Gennem årene har vi tillagt os gode og alsidige kompetencer, hvilket gør os i stand til at løse både store og små opgaver i forbindelse med tagrenovering. Vi står til rådighed for både private og erhvervskunder. 

Hvad koster et nyt tag?

Den nøjagtige pris på et nyt tag afhænger af opgavens omfang, samt hvilken form for tag der er tale om. Dog finder du altid attraktive priser her hos os, og vi er desuden ikke bange for at give et godt tilbud. 

Trods de lave priser er kvaliteten på det udførte arbejde altid høj, hvor du kan forvente holdbare løsninger. Vi stiller gerne vores ekspertise til rådighed og vurderer, hvorvidt det kan betale sig at skifte hele taget ud. Ofte er en tagrenovering nemlig den mest optimale løsning i stedet for et helt nyt tag.

Vi har stor erfaring med alle opgaver inden for:

  • Nyt tegltag
  • Nyt eternittag
  • Tagrenovering
  • Tagreparation
  • Tagentrepriser
  • Forsikringsskader.

Kontakt os for et godt tilbud på din tagrenovering

Ønsker du at modtage et godt tilbud, så kontakt os for at høre mere. Vi kommer gerne ud og kigger på din opgave, hvorefter vi finder en god pris.

Ring til os på telefon 58 19 48 70, eller send en mail til josk@josk.dk. Du kan også udfylde vores kontaktformular her på siden, og så vender vi tilbage hurtigst muligt.​

Vi glæder os til at høre fra dig!

Følg os på Facebook​

Skriv til os

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Adresse

JOSK ApS

Næstved Landevej 94

​4230 Skælskør

​​​​

CVR: 34076316 

Kontakt os

☎ Tlf.: 58 19 48 70

✉ E-mail: josk@josk.dk

Energivejleder

Find os