​Renovering af hus udført af kompetent firma

Drømmer du om at renovere dit hus? Hos JOSK ApS er vi altid parate til at hjælpe med både større og mindre opgaver i forbindelse med renovering af hus. Vi holder til i Skælskør, men kører også gerne ud til kunder i Slagelse, Korsør og resten af de omkringliggende byer.

Vi er et firma bestående af gode og kompetente medarbejdere. Vores store erfaring i branchen gør, at vi mestrer enhver opgave i forbindelse med renovering af hus. Uanset om du har et gammelt hus, som du ønsker at totalrenovere indvendigt, eller et badeværelse, som du drømmer om at pifte op, så kan vi altså tilbyde professionelle løsninger.

Hvad koster renovering af hus?

Vi tilbyder både totalentrepriser, hvor vi står for det hele, og holdbare løsninger ved mindre projekter. Uanset hvilken form for renovering af hus, du mangler hjælp til, garanterer vi en god pris til trods for et højt kvalitetsmæssigt stykke arbejde.

Vi er et professionelt firma, der altid overholder alle aftaler, både hvad angår tid og budget. Derfor er vi effektive, men grundige i vores måde at arbejde på. Vi tilbyder derudover kompetent rådgivning og vejledning ved ombygning af hus. Her kan vi hjælpe med at finde de mest optimale løsninger afhængig af dine ønsker og drømme. Vi tilbyder også nyt badeværelse i forbindelse med ombygning​​.

RING FOR AT AFTALE NÆRMERE

Hvis du ønsker at lave en aftale med os vedrørende renovering af hus, så kontakt os med det samme for at høre mere.

Ring til os på telefon 58 19 48 70, eller send en mail til josk@josk.dk. Du kan også udfylde kontaktformularen her på siden, og så vender vi tilbage hurtigst muligt og finder en dag, der passer ind i din kalender.

Følg os på Facebook​

Skriv til os

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Adresse

JOSK ApS

Næstved Landevej 94

​4230 Skælskør

​​​​

CVR: 34076316 

Kontakt os

☎ Tlf.: 58 19 48 70

✉ E-mail: josk@josk.dk

Energivejleder

Find os