​Gulvafslibning får dit gulv til at se ud som nyt

​Trænger dit gulv til en kærlig hånd? Så er du velkommen til at kontakte os for professionel hjælp til gode priser. Hos JOSK ApS varetager vi alle opgaver inden for gulvafslibning – store såvel som små. Vi holder til i Skælskør og tilbyder afslibning af gulve hos kunder i Slagelse, Korsør og de omkringliggende byer.

Er dit gulv slidt og misfarvet, er en gulvafslibning sandsynligvis den rette løsning for dig. Du tænker måske, at der skal et helt nyt gulv til, men ofte kan vi få dit eksisterende gulv til at se ud som nyt med den rette gulvbehandling. Vi rådgiver dig mod det bedste valg, hvorfor det godt kan betale sig at få professionel hjælp.

Hvad koster gulvafslibning?

Den akkurate pris på gulvafslibning afhænger af, hvor skadet gulvet er. Ofte skal der flere behandlinger til i form af lakering eller oliering af gulvet efterfølgende. Vi er dog en billig samarbejdspartner, der altid sammensætter et godt tilbud til den enkelte kunde, som stemmer overens med dine forventninger og dit budget.

Ved slibning af gulv kan der være en høj ventetid. For at imødekomme denne bedst muligt er vi et fleksibelt firma, der sætter dine ønsker i første række. Derfor tilbyder vi gulvafslibning og gulvafhøvling på dine præmisser. Derudover garanterer vi at være grundige i vores arbejde, så vi kan levere løsninger med lang holdbarhed. Vi rydder naturligvis selv op, når opgaven er løst.

Kontakt os, hvis du har yderligere spørgsmål

Skal vi slibe gulv hos dig, har du spørgsmål til materialer og priser, eller ønsker du svar på noget helt tredje, så kontakt os med det samme for at høre mere.

Vi kan kontaktes på telefon 58 19 48 70 eller på mail josk@josk.dk. Du kan også udfylde vores kontaktformular her på siden, og så vender vi tilbage inden længe.​ Vi glæder os til at høre fra dig!

Følg os på Facebook​

Skriv til os

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Adresse

JOSK ApS

Næstved Landevej 94

​4230 Skælskør

​​​​

CVR: 34076316 

Kontakt os

☎ Tlf.: 58 19 48 70

✉ E-mail: josk@josk.dk

Energivejleder

Find os